Otvoren prodajni centar “Škafa” u Bihaću: Svako novo radno mjesto je veliki korak

Trgovački lanac „Škafa“ je u četvrtak, 12. jula. 2012.god. otvorio svoj već četvrti trgovački centar u Krajini - Bihać (Kamenica). Posao je dobilo trideset radnika, a građani bihaćke općine su dobili objekat korisne površine (1700 m2) bogato snabdjevenim robama široke potrošnje. Nakon Cazina, Bužima i Velike Kladuše, lanac trgovačkih centara “Škafa”, koji u BiH zapošljava pet stotina radnika, proširio se i na Kamenicu u Bihaću gdje je svečano otvoren moderno opremljeni prodajni centar s bogatim asortimanom prehrambenih artikala, tekstila,obuće, namještaja, bijele tehnike i kućnih potrepština. Presijecanjem vrpce prodajni centar su otvorili predstavnik fime "Škafa" Aida Robović i načelnik opštine Bihać Albin Muslić.

U ovom prodajnom centru u ponudi je više od stotinu hiljada različitih artikala za potrebe svakog domaćinstva. Svoju radost otvaranjem prodajnog centra “Škafa” na Kamenici i zapošljavanjem radnika, s menadžmentom ove kompanije i građanima podijelio je općinski načelnik Albin Muslić.

“Novootvoreni tržni centar potvrđuje da se Bihać otvara prema tržištu, a kroz konkurenciju se utiče na smanjenje cijena”, rekao je načelnik Muslić.

“Škafa” je domaći brend s puno bh. artikala, a samo ovakvim poduzetničkim pothvatima i investicijama se možemo boriti protiv ekonomske krize. Razvojnim planom Uprava “Škafe” će svoje prodajne centre u dogledno vrijeme otvoriti i u Bosanskoj Krupi i Sanskom Mostu.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player