OTVORENA ŠKAFA U NOVOM SARAJEVU

Domaći trgovački lanac Škafa u subotu 28.februara otvorila je u Sarajevu objekat veličine preko 600m2. U Škafi na Dolac Malti u Sarajevu (ulica Promlinska 34) osim prehrane i izuzetno povoljnih cijena možete pronaći i drugi asortiman roba izuzetnog kvaliteta i niskih cijena.  Ovo je 14-ti po redu Škafin lanac i u ovoj godini u planu je otvoriti  još 10 centara širom BiH. Veliki broj kupaca je posjetilo Škafu u Novom Sarajevu, a kupci su prepoznali i akciju sjemenskog krompira, gdje je Škafa holandskog sjemenskog krompira pripremila za kupce 1000 tona u ovoj sezoni sjetve,po cijeni 0,75 po kilogramu. Nakon posjete novom Škafinom objektu izjavu nam je dao i jedan od kupaca, advokat Suvad Beganović:

  • Škafa je najveći domaći trgovački brend, sa izuzetno kvalitetnom robom i najnižim cijenama u BiH i izuzetno mi je zadovoljstvo što su u Paromlinskoj u Sarajevu otvorili svoj centar.

Osim niskih cijena  svaki kupac je u Škafi u Paromlinskoj mogao dobiti i uzorak Praktik deterdženta i druge vrijedne poklone.